sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Auringonpaistetta toukokuussa

Toukokuussa saa aina hieman jännittää kuinka sää sallii ulkona kuvaamisen, mutta nyt ei ollut pelkoa vesisateesta tai harmaasta säästä. Päinvastoin, aurinko paistoi täydellä tehollaan ja antoi oman haasteensa kuvauksille. Hääkuvat otettiin Poro Pekan pirtillä Meltauksessa. Alue tarjoaa upean miljöön valokuvaukseen. Harmittavasti aikataulu alkoi painaa päälle, koska kuvat otettiin ennen vihkimistä. Onneksi olimme kuitenkin varanneet kuvauksiin reilusti aikaa, joten pystyimme toteuttamaan suurimman osan niistä kuvista, joita lähdimme hakemaan.

Suuret kiitokset malleille upeista hymyistä ja mahtavasta asenteesta!!!

Yksi hääparin toive oli, että kuvaisimme auton sisällä. Yleensä autossa kuvaamisessa on ongelmana pienet tilat, jolloin joutuu kuvaamaan erittäin laajakulmaisella objektiivilla. Hääautona ollut Cadillac oli kuitenkin niin suuri tiloiltaan, että pystyin helposti kuvaamaan myös standardiobjektiivilla.


Luonto ei ollut vielä herännyt kesäiseen loistoonsa, mutta pihapiiristä löytyi laajat alueet peltoa, joka oli vielä hieman painunut talven jäljiltä. Nouseva rinne antoi rauhaisan taustan kuville. 



Toivomuslistalla oli myös kuva, jossa hääpari olisi etualalla ja maisema näkyisi taustalla. Minulla on kuitenkin pakonomainen tarve kääntää joitakin kuvia mustavalkoisiksi, mutta kuva toimi erinomaisesti myös värillisenä sinisine taivaineen.



Lisää hääkuvia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti